POJIŠTĚNÍ

Nejužitečnější aplikace pro řidiče

Nejužitečnější aplikace pro řidiče

Jste řidičem 21. století. To znamená, že se za volantem nemusíte potýkat s obtížnými situacemi, které potkávaly vaše předky. Vše si jednoduše ohlídáte díky moderním aplikacím, které odvedou pořádný kus práce za vás. Které to jsou?

Mobilní aplikace pro řidiče můžou znamenat o poznání lepší řidičskou zkušenost, nebo i rozdíl mezi životem a smrtí. Poradíme vám, které appky vám nebudou jen zbytečně zabírat místo na obrazovce vašeho telefonu a skutečně vám pomůžou.

Waze

Chcete být mezi prvními, kdo se dozví o koloně na dálnici D1, o dopravní nehodě na vaší trase, nebo o rozsáhlých policejních kontrolách, tudíž se se budete moct všem zmíněným situacím elegantně vyhnout?

Aplikace Waze vás bude informovat o tom, co se děje na silnicích. Můžete si zobrazit i doporučení od ostatních řidičů, tudíž se dostanete k autentickým postřehům, týkajících se aktuální dopravní situace.

Záchranka

Představte si, že máte autonehodu, jste zranění a v této situaci musíte volat záchrannou službu. Budou se vás ptát na nespočet dotazů a vy jim budete muset popsat, kde přesně se nacházíte. Pokud jste utrpěli šok, budete zřejmě rádi, že si vzpomenete na to, jak se jmenujete, natož se složitě rozpomínat na to, kudy jste vlastně projížděli a z toho vydedukovat, kde že se to nacházíte teď. Aplikace Záchranka dokáže záchranné službě odeslat vaši polohu a rovněž se jejím prostřednictvím můžete se zdravotníky spojit, i když nemůžete mluvit. V případě, že třeba máte ústa plná krve a nejste schopni ústní komunikace, zmáčknete v aplikaci několik jednoduchých tlačítek, díky kterým poskytnete informace o vaší aktuální situaci.

Pumproid

Nechcete zbytečně přeplácet za benzín? Nainstalujte si tuto aplikaci a už nikdy nezmeškejte akční ceny pohonných hmot. Jedna se o rozsáhlou cenovou databázi, díky které si můžete porovnat nabídky různých benzínových stanic a najít nejlevnější cenu. Ceny jsou stále aktualizovány z veřejných zdrojů a také přímo od pumpařů. Díky tomu si můžete snadno zjistit, kde na vaší trase získáte nejlevnější benzín.

Drivemode

Věděli jste, že příčinou mnoha nehod je nevěnování pozornosti řízení a rozptylování se telefonickým hovorem nebo odpovídáním na textové zprávy? Naštěstí existuje aplikace pro řidiče, díky které můžete zůstat v kontaktu se svými přáteli, ale mít oči stále upřené na vozovku. Drivemode totiž umožňuje odpovídat na sms zprávy i zprávy z Messengeru hlasem.

Fuelio

S touto aplikací se vám už nestane, že by vám došlo palivo zrovna tehdy, kdy to nejméně potřebujete. Fuelio monitoruje stav vaší nádrže, ujeté kilometry i vaše celkové náklady, vynaložené na provoz automobilu. Navíc vám dokáže poradit, kde je nejbližší čerpací stanice s cenově výhodným benzínem.

My Car Locator

Stává se vám, že občas zapomenete, kde jste zaparkovali vaše auto a pak v panice obíháte ulice a doufáte, že je na vině vaše zapomnětlivost, nikoliv případná krádež? Pro tyto situace je jako stvořená aplikace My Car Locator. Díky ní si označíte polohu, kde jste auto nechali, abyste jej mohli posléze snadno vyhledat. Kromě městských ulic je k nezaplacení na velkých parkovištích.

  • Sdílet článek:

POJIŠTĚNÍ

Co je ŠKODA Plus?

Jak název napovídá, ŠKODA Plus je program pod hlavičkou ŠKODA AUTO. Jedná se o systém prodeje ojetých vozů zmíněné značky. Tyto vozy prošly důkladnou kontrolou a automobilová společnost se za ně zaručuje.

POJIŠTĚNÍ

Jak nastartovat auto pomocí kabelů?

Nepříjemná situace, která se může stát každému. Zapnutá světla, rádio nebo zapojený chladič na nápoje přes noc vysály energii z vaší autobaterie. Je čas na použití startovacích kabelů. Víte jak na to? Máme pro vás přehledný návod.

POJIŠTĚNÍ

Jaké příjmy budete potřebovat ke schválení hypotečního úvěru?

V třesoucí se ruce svíráte klíč, který vám právě předal usmívající se realitní makléř. Dveře se vám daří odemknout až na třetí pokus, ale konečně dostáváte své emoce pod kontrolu a vstupujete do haly. Vše září novotou a voní čerstvým dřevem, zatímco velká okna vpouští dovnitř spoustu příjemného světla. Prohlížíte si zbrusu novou kuchyň, nádhernou sedací soupravu, ložnici s královskou postelí a zářivě čistou koupelnu. Vše vypadá do puntíku tak, jak jste si představovali. Vaše nové bydlení.

Napište nám